staffedoggblogg

Alla inlägg den 18 februari 2017

Av Sofie Pettersson - 18 februari 2017 18:18

Förra veckan slutade inget vidare. Söndagen spenderades på Albano med Leia och misstänkt livmoderinflammation. Det var många akutfall så vi väntade i flera timmar och var inte hemma igen förän klockan 20.

Det var efter morgonpromenaden som Wille var på och luktade henne där bak, och jag såg att Leia hade gula flytningar. Hon har varit lite slö också efter löpet så jag ringde veterinären och de tyckte det var lika bra att åka in.

Det blev ultraljud, men livmodern såg bra ut. Veterinären tyckte vi ska fundera på att kastrera henne eftersom hon har jobbiga löp. Bättre att göra det medans hon är frisk. Efter ultraljudet blev det urinprov som senare visade på bakterier. Leia fick antibiotika mot urinvägsinfektion. Puh, vilken tur. Men dyrt blev det! Suck!

Då kan vi lägga till ytterligare en sjukdom på listan...

                                                  

                        

I veckan har vi annars varit ganska duktiga med träningen. Både rallylydnad och Nosework har det blivit.

Det är inte så långt kvar nu till årets första tävling i rally! Wilson är riktigt taggad! Det är riktigt kul att träna honom för han är så ambitiös. Hoppas bara han håller ihop på tävlingen den här gången....

                                                  

                    

På måndag är det dax för andra tillfället på Nosework-kursen. Den här gången ska det vara i våran grannes nya lokal. YES! Behöver inte åka någonstans, bara att gå rakt över gatan. Ibland ska man ha tur..

 

Visst är det skönt nu när det är ljust på eftermiddagarna? Idag tog vi en lång skogspromenad innan jag åkte till stallet. Vi passade på att köra uppletande också så djuren fick jobba lite. Jag älskar lördagar. Bästa dagen på hela veckan!

 

Bästa hundarna i skogen idag:

 

 

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards