staffedoggblogg

Alla inlägg den 8 april 2018

Av Sofie Pettersson - 8 april 2018 20:47

Imorgon är det dax att ta bort stygnen efter Leias operation. Med våran vanliga tur så har vägen dit inte varit problemfri naturligtsvis...

 

Redan på påskafton fick jag ringa veterinären. (Tacka gud för agria telefonveterinär som kan lugna en när det är kvällar och helger!). Leia fick såklart en ovanlig komplikation. Det hade kommit in luft genom såret i benet. Det bara frasade  när jag tog i benet. Mycket obehagligt! Suck. Har aldrig varit med om det förut. Det var inget farligt iallafall. 

 

Såklart så blev det sedan infektion i operationssåret och vi fick åka till veterinären för koll på tisdagen. Som tur var så klarade det sig hela påsken så vi slapp åka till Albano. Tur i oturen.. Infektionen var på samma ställe där luften kommit in. Det blev antibiotika. 

 

Sedan kollades hon en extra gång i torsdags kväll, för jag skulle åka till norrland på  begravning fredag-lördag. Det har inte varit många roliga stunder här den senaste tiden som ni hör. 

 

Det blev mycket skötsel de här dagarna. Kolla tempen minst både morgon och kväll. Hålla koll på såret som är ganska stort. Försöka hålla Leia lugn så gått det går.... 

 

Idag ser iallafall såret bra ut och jag hoppas att efter stygntagningen så kan livet bli lite roligare igen. Det hoppas Leia också för nu är hon trött på tråkiga koppelpromenader i skritt.

 

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards