staffedoggblogg

Alla inlägg den 29 april 2018

Av Sofie Pettersson - 29 april 2018 18:39

Imorse gick vi upp klockan 6, för klockan 8 var det samling och banvandring. Vaknade upp till spöregn. Wtf! Varför måste det ALLTID regna på hundtävling?!

 

Båda hundarna fick starta två gånger. Wilson var först ut i båda klasserna. Det är ganska skönt att starta honom först för då släpper lite av nervositeten sedan.

 

Idag har han verkligen steppat upp sen sist! Han gjorde personbästa i mästarklass på 79 poäng och stod faktiskt för dagens bästa resutat! Bana B genomfördes utan skall överhuvudtaget (bara en gång vid mål). Hallelulja! Det finns hopp!

Idag kom minuspoängen av att han inte var så sugen på att ligga i lera istället för avdrag för fys. och skall som det brukar vara.

                                                                    

Jag vet inte om det gick bra för att vi tränat ganska mycket, eller om det var för att Wilson var trött sen i fredags. En kombo kanske.

Leia däremot var lite disträ idag och var inte i sin bästa form. Hon gjorde ändå bra ifrån sig och av dagens 4 starter så var alla över 70 poäng. Det är jag jättenöjd med! Med gamla reglerna så var ju lixom 70 poäng bra. Nu när 90 poäng är gränsen så känns det nästan omöjligt. Det räcker med en hopp-snurr eller annan "rolig" grej så är det kört. Haha. 

 

Trots att det känns som att Wille ska explodera så får han ofta fina ord från domarna.

 

Underbar attityd! Haha. De ser inte det som jag ser: klapprande tänder och slafs som far omkring...

                                                                          

Kul iallafall att det gick bra för en gångs skull. Nu hoppas vi på favorit i repris nästa helg för då gör vi om det igen.

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards