staffedoggblogg

Alla inlägg den 29 september 2015

Av Sofie Pettersson - 29 september 2015 20:40

I söndags var jag och Wilson till Roslagens bk. och startade avancerad klass för andra gången.

Det var samma domare som sist, men den här gången så tycker jag att banan var snäppet svårare.

Wille var alldeles för övertaggad. Han får lixom en konstig min i ansiktet när det börjas. Sedan börjar han klappra med tänderna. När som helst kan det explodera! Då är det bara till att försöka dämpa genom att själv vara lugn och lågmäld. Haha.

 Banan  började med hopp så det gjorde inte saken bättre. =). Första halvan  blev det en hel del missar. Massor med minuspoäng samlade vi in på backa tre steg på höger sida. Det är svårt! Måste träna mer!

Andra halvan av banan så gick det bättre. Då skärpte vi till oss. =)

Jag var så koncentrerad på vad vi höll på med så jag noterade faktiskt inte ens hunden som var i honnören. Konstigt, det som man oroar sig lite för! =)

 

När det var dax för Wilson i honnörsrutan så hade han blivit lugn igen. Där satt han som ett ljus och rörde sig inte ur fläcken. Duktig Wille!

 

68 poäng skramlade vi ihop. Inte så pjåkigt men tyvär på fel sida om kvalgränsen. Sist hade vi 72 poäng så man håller ju en jämn nivå ialafall.

 

Domarens kommentar var: "snyggt jobbat med energisk hund". Jo, jag tackar jag! Jag gillar ändå att någon ser att han är explosiv och inte världens enklaste  att ha och göra med.

Hennes andra kommentar var: "något svajig position som stör flytet". Det håller jag absolut med om . Speciellt på höger sida, då hamnar han för långt fram ibland. Det måste vi träna mera på.

 

Igår och idag har det mest blivit skogspromenader. Vädret har varit toppen. En promenad runt i Norrtälje också för socialtränings skull. Imorgon blir det en tripp till Väsby igen för Leias rehab på watertreadmill.

 

Igår i skogen:

 

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards