staffedoggblogg

Alla inlägg den 8 juni 2015

Av Sofie Pettersson - 8 juni 2015 05:55

Igår hade vi riktigt fullt upp.

Det började med att jag och Wilson åkte till Väsby bk. för att starta lydnadsklass 1.

Jag var ganska nervös under platsliggningen för han hade visat lite humör innan. Den här gången blev det bara 8,5 för Wille låg och käkade gräs under tiden. Det brukar han aldrig göra. Men han låg åtminstonde kvar. Det får man vara glad för!


Tandvisningen ryckte han upp ytterligare ett snäpp ifrån förra gången. En sjua! Jo, jag tackar jag!


När det var dax att köra programmet så kändes det riktigt bra. Wille hade superbra attityd. En 8:a på linförigheten är jag jättenöjd med! 10:or på hopp och inkallning, och 7:a på läggande. När vi kom till ställandet så lade han sig ner tyvär. Jag tränade lite extra på lägganden innan så då tog han antagligen det säkra före det osäkra. Haha. Shit happens!

Summering av tävlingen: grymt nöjd med Wille även om inte poängen var de bästa!


Efter Väsby fick Wilson sova ett par timmar. Jag och Leia åkte och handlade på djuraffären och sedan hem till min syrra på fika.


Klockan fyra var det dax för sista gången på slalomkursen. Jäklar vilken utveckling på Wille från första gången! Jättekul!

Den här gången tränade vi med hinder före och efter slalomet. Först fattade han ingenting.  Han kom i för hög fart mot slalomet och missade ingången. Men sedan när han funderat en kvart så satt det som en smäck.

Det här var en av de bästa kurser jag har gått faktiskt. Den var bara fyra gånger, men jag har lärt mig jättemycket. Instruktören har givit bra individuella tips, och anpassat efter hundarnas olika förmågor.

 Nu har jag fått verktygen hur vi ska jobba vidare. Jag vill varmt rekomendera att gå slalomkurs för instruktör Malin Tångring på Öbk!


På kvällen var jag helt slut, men det var inte över ändå. Det blev till att rycka upp sig och åka till stallet. Bonne var på sitt bästa humör. Jag och Evelina var ute och red på ängen. Kul!


Puh! Efter den dagen somnade jag faktiskt snabbt för en gångs skull. Redan måndag, en fullspäckad vecka med bankbesök, husköp, återbesök till kirurgen( Leia har gått fint de senaste dagarna, det glädjer mig) mm!


Imorse på promenaden:

 

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards