staffedoggblogg

Alla inlägg den 13 februari 2015

Av Sofie Pettersson - 13 februari 2015 21:30

Så har man redan avklarat en hel arbetsvecka till. Den gick fort!

En bra fredag blev det: promenad efter jobbet med glada hundar, gryta till middag, förberett lite ätbart till helgen, handlat har man gjort, och fikat hos min syrra. Jo, jag tackar jag! Här får man mycket gjort... =)

Skönt med ledigt så man hinner med lite annat för en gångs skull.


Helgens planer:


Lördag:morgonpromenad i skogen, hoppa med Bonne klockan 10 (ingen sovmorgon alltså), åka till klubben och träna lydnad+agility.


Söndag: sovmorgon,promenad i skogen+viltspår, förhoppningsvis sol och en trevlig promenix kanske i Domarudden på dagen, träna lydnad/rallylydnad.


Detta är mina planer, får se om det håller...

                                                  

                     

Nu har jag anmält Wilson till en inofficiell tävling i agility(hjälp!). Anmälde honom till samtliga tre klasser: agilityklass a och b, samt en hoppklass. Får se om jag startar i alla, det är inte säkert.

Inga mål med detta alls, utan det är bara ren träning. Är säkert för svår nivå för oss iallafall. Jag har ingen aning faktiskt. Det återstår att se... Hunden har ju förvånat en förr!


Förutom agilityn är han också anmäld nu till nästa rallytävling. Den är inte förän i april. Dubbla klasser i fortsättningsklass. Förhoppningsvis får vi vårat tredje godkända då och en till titel!

                                                  

                 

Leia ska jag eventuellt anmäla till samma tävling, men jag avvaktar lite. Först vill jag höra vad hundfysioterapeuten säger, sedan vet man inte om hon behöver ta bort en misstänkt juvertumör och hur det går, sist men inte minst så beror det också på tävlingarrangörens tidsplan. Jag ska samåka med Susanne och två hundar i olika klasser kanske blir en alldeles för lång dag. I så fall blir det bara Wille som får tävla tyvär. Men förhoppningsvis kan Leia få starta också!


Bilder från fredagspromenaden. Wille ska som vanligt ha den största pinnen:

Leia:

   

Fredagsmys inne till slut:

 

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards