staffedoggblogg

Alla inlägg den 15 februari 2015

Av Sofie Pettersson - 15 februari 2015 15:51

Helgens väder blev precis det som jag hade beställt: sol! Äntligen kommer motivationen tillbaka. Planen för lördag och söndag har kunnat följas. Inget dåligt samvete för hundarna alls. Skönt!

 

Lördag morgon blev det promenad i skogen med lite godissök och sådant. Wilson fick springa av sig ordentligt och Leia fick vara lite lös också.

Efter jag varit i stallet så åkte vi till Öbk. för lite träning och en till promenad i solen.

Först lite agility. Leia fick köra slalom och lite tunnlar. Wille fick testa på alla hinder som stod framme. Gick hyfsat bra iallafall. Får träna på att han ska lyssna ordentligt nu igen. Han vill gärna ta egna beslut... Som sagt: lydnad är en färskvara.

Efter agilityn blev det  lydnadsträning. Gick bra tycker jag. Rebecca med sina rottisar kom när vi nästan var klara, men vi hann träna lite samtidigt och störa varandra. Bra!

En solig dag som gjord för hundträning:

     

Söndagen har bjudit på ännu bättre väder. 

Stannade på ett nytt ställe och lade varsit spår åt hundarna innan vi åkte till skogen för morgonpromenaden.

Spåren tog vi på vägen hem. Det gick bra. Leia flummade iväg idag igen, men hittade fram till slutet som vanligt iallafall. Jag tror hon behöver längre spår. Det är  svårt bara här i krokarna att hitta bra ställen att spåra på.

Dax för jobb:

 

Wilson blir så glad när han hittar skanken:

   

Det var så skönt och soligt så det blev en sväng till klubben idag med för lite träning. Idag gick Wilsons agility bättre än igår. Lydnadsträningen var det lite si och så med. Lite svårt med motivationen idag. Höll inte på så länge utan lekte lite istället.

Dax för agility:

 

Leia är som vanligt duktig men underlaget på apellplan är inte det bästa för henne just nu, därför vågar jag inte träna så mycket. Det blir mest lugna övningar som fjärrdirigering och hålla apport. Det är väll inte världens roligaste tycker hon. Lite lätt omotiverad hon också idag.

Leia tränar hålla apport:

 

Nu är djuren trötta och nöjda. 

På tisdag ska Leia till hundfysioterapeuten. Ska bli intressant att höra vad hon tycker. Lite nervös blir jag för att hon ska hitta något fel. Återkommer med rapport när vi varit där!



Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards