staffedoggblogg

Alla inlägg den 2 maj 2015

Av Sofie Pettersson - 2 maj 2015 17:24

Nyss hemkommen från Roslagens bk. där båda hundarna har startat i fortsättningsklass. Jag tyckte att det gick bra, men det tyckte visst inte domaren. Hon gillar nog inte kamphundar! Haha

                                                  

                       

Leia var lite flummig idag, men så dålig var hon inte alls tyckte jag. Jag blev lite förvånad när hon inte hoppade hindret utan sprang vid sidan, det var jag inte beredd på! Jag skickade om henne, men det skulle jag visst inte ha gjort. Det kostade MASSA minuspoäng!

Vi fick mycket minuspoäng idag som vi aldrig brukar få, oklart för vad för det stod inte i protokollet. Vi brukar ju ligga på ganska höga poäng så det var lite konstigt. Ja, ja man kan ju inte alltid vara på topp.


Wilson tyckte jag skötte sig utmärkt och han fick massa applåder och fina ord av publiken, men domaren tyckte inte han var bra heller. Han klarade kvalgränsen med nöd och näppe.


Jag tyckte iallfall att det gick hur bra som helst och de skötte sig utmärkt! Men jag kan inte låta bli att tycka  att domaren överlag var väldigt sträng. Flera ekipage som jag tyckte såg jättebra ut blev inte ens godkända. Och vinnaren vann på runt  80 poäng vilket är ovanligt lågt. Hm... ?


Måste också säga att Roslagens bk. är proffsiga och bra arrangörer. Jag hann inte ens dricka upp min kopp kaffe innan allt var färdigräknat och det var dax för prisutdelning. Ingen lång väntan där inte. Bra jobbat!


Nu har djuren jobbat tillräckligt så de får en välförtjänt vila i ett par dagar. Vi har mycket att stå i. Håller ju på och köper hus(!). Nästa helg är det visning på lägenheten så det blir till att ligga i ordentligt med städningen.


Trötta hundar efter dagens tävling:

 

Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards