staffedoggblogg

Alla inlägg den 17 september 2014

Av Sofie Pettersson - 17 september 2014 20:25

Jag har ju aldrig haft en tanke på att tävla i lydnad, men nu har jag tänkt om. Jag har alltid tyckt att det varit roligt att träna. Nu har det gått så bra när jag tävlat rally, så nu blir mitt nya mål att starta lydnadsklass 1 nästa år.

Det svåra momentet för min hundar blir ju apporteringen. Jag har ju inte brytt mig om att träna det tidigare. Det blir till att träna lite varje dag så ska det nog gå vägen till slut.

De andra momenten är inte lika svåra. Hm, förutom tandvisning när det gäller Wilson! Han är alldeles FÖR glad... Det blir till att varna domaren innan så de är beredda på överfall!

                                                  
        

Idag har det varit vilodag. Jag har nyss kommit hem från stallet. Imorgon planerar jag att träna på öbk. med lydnadsgruppen. Få se om jag hinner till träningen bara. Det börjar vi 17. Kan bli lite körigt, man måste ju äta också...

 

Efter jobbet när vi var ute med hundarna så var Leia för busig. När man inte är beredd så bara välter hon omkull och rullar sig. När hon hoppade upp så var hon halt! Det gick över efter några steg men först var vi säkra på att korsbandet gick av!

Veterinären sa ju att om hon succesivt blir haltare och haltare så måste vi komma in. Nu är hon ju normal igen så jag hoppas det gick bra! Vi får ha ännu  bättre koll på henne i fortsättningen.

Som sagt: det här med strikt vila är inte kul alls..

 

Så här långt har Leia kommit med "håll apport". Jag känner mig nöjd!

 

 

 


Presentation

Leeloo

 

Leia

 

Wilson

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar jag rekommenderar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards